آب و هواي گرجستان از سمت غرب تحت تاثير آب و هواي نيمه گرمسيري و از سمت شرق تحت تاثير آب و هواي قاره اي است. بنابراين اين کشور زمستان هاي سردي ندارد. در نتيجه در هر زماني از سال مي توان با خيال راحت به گرجستان سفر کرد و محدوديتي وجود ندارد. اما بهترين زمان سفر به گرجستان را فصل بهار يعني ماه مارس تا مي در نظر گرفت چراکه در اين زمان ها هوا نه خيلي گرم و نه خيلي سرد مي باشد.
کشور گرجستان 2 فرودگاه بين المللي به نام فرودگاه بين المللي باتومي و فرودگاه بين المللي تفليس دارد.
فرودگاه بين المللي باتومي يکي از سه فرودگاه اصلي کشور گرجستان محسوب مي شود. فرودگاه باتومي در 2 کيلومتري جنوب باتومي و بيست کيلومتري شمال شرقي شهر هوپا در استان آرتوين ترکيه واقع شده است. همچنين اين فرودگاه به دليل برخورداري از استانداردهاي روز توسط سازمان ملي هوانوردي آمريکا به تاييد رسيده است. تاکسي هاي فرودگاه در مقابل پايانه قرار دارند و در مدت 10 الي 15 دقيقه مسافران را به مرکز شهر انتقال مي دهند.
فرودگاه بين المللي تفليس، با نام قديمي نوو الکسيوکا و نام فعلي شوتا روستاولي تفليس شناخته مي شود. فرودگاه بين المللي تفليس در 17 کيلومتري جنوب شرقي شهر تفليس قرار گرفته است. اين فرودگاه در حدود 25 هزار متر مربع وسعت دارد. از فرودگاه تفليس براي ايرلاين هاي ايراني همچون هواپيمايي آتا، هواپيمايي قشم و هواپيمايي زاگرس به مقصد فرودگاه امام، فرودگاه بين المللي مشهد و فرودگاه بين المللي شيراز پرواز انجام مي شود و سالانه حدود 3 ميليون مسافر را جابجا مي کند.
براي اينکه در سفر به گرجستان با تور گرجستان ارزان راي انتخاب غذا سردرگم نشويد، فهرستي از مشهورترين غذاهاي گرجستان را آماده کرديم تا در تور گرجستان آنها را امتحان کنيدو از طعم بي نظير آنها لذت ببريد.
اين غذاي سنتي گرجستاني يکي از محبوب ترين و مرسوم ترين غذاهاي اين کشور است که از نان پر شده با پنير تشکيل مي شود. در کشور گرجستان انواع مختلفي از اين نان تهيه مي شود که اسم ها و طعم ها و شکل هاي متفاوتي دارند. به بعضي از آنها مواد ديگري مثل تخم مرغ آب پز و پنير بيشتر اضافه مي شود. کاچاپوري در کشورهاي ديگر هم محبوب است.
يکي ديگر از غذاهاي لذيذ کشور گرجستان، خينکالي مي باشد که آن را مي توانيد در هر رستوراني ميل کنيد. اين غذا در واقع نوعي دامپلينگ مي باشد که بسيار شبيه به ديم سام است. دامپلينگ خميري است که با مواد مختلف پر مي شود. براي تهيه خينکالي هم خمير را با گوشت و انواع مختلفي از ادويه جات پر مي کنند.
درباره این سایت